Mortelvloer

De mortelvloer is een mengsel van een gekleurde zandmix met epoxyhars. Mortelvloeren zijn in tal van kleuren leverbaar. Daarbij kunt u kiezen uit een matte of een glanzende uitvoering. 

Vraag offerte aan

Vloeistofdicht Naadloos & Kraswerend Onderhoudsvriendelijk

Modern, effectief in gebruik, helemaal naar wens

Epoxy Mortelvloer

De mortelvloer wordt het meest aangebracht in natte ruimtes, bij particulieren, scholen en sportverenigingen. De mortelvloer wordt vaak uitgevoerd met een holle sanitaire plint. De vloeren zijn in tal van kleuren verkrijgbaar. De vloer kan geheel naadloos worden gelegd, wat de beleving van de ruimte versterkt. En mortelvloeren zijn ideaal te combineren met bestaande of nieuwe wandtegels: kwestie van een holle plint aanbrengen waardoor er een naadloze aansluiting ontstaat.

Door het gladde oppervlak heeft de mortelvoer extreem weinig aanhechting van vuil. De vloer is hierdoor bijzonder makkelijk schoon te houden. De holle sanitaire plint zorgt voor een egale aansluiting tot de tegels.

De epoxy mortelvoer voldoet aan de eisen van de HACCP. Daarom is de toepassing van deze vloer erg populair in de horeca branche. 

Het is mogelijk om antislip aan te brengen, de vloer is van fijn tot grof antislip leverbaar naar behoefte van de klant. Zo kan de vloer perfect aangepast worden naar elke toepassing

De dikte van een mortelvloer is standaard 6mm, maar kan aangepast worden naar behoefte. Eventueel met putten en afschot.

Voordelen:

  • Vloeistof dicht
  • Hoge drukvastheid
  • Veel kleuren beschikbaar
  • Slijtvast & Krasvast
  • Naadloos

Onderhouden

Gemakkelijk in onderhoud

Onderhoud van een mortelvloer kan tot een minimum worden beperkt. De Kiezel Kunststofvloeren legt veel mortelvloeren in natte ruimtes, zoals badkamers. Ook voor professionele keukens is het een ideaal alternatief. (De Keuringsdienst van Waren heeft zijn goedkeuring gegeven aan de mortelvloer). En uitglijden is er niet bij: de vloer kan antislip worden uitgevoerd.

Sinds 1997

Experts in kunststofvloeren

De specialisten van De Kiezel komen al vanaf 1997 bij diverse opdrachtgevers over de vloer. Zowel particulier als zakelijk, wij hebben veel ervaring in het adviseren en aanbrengen van de juiste vloer. Samen met de klant kijken wij wat de wensen en de mogelijkheden zijn.