Siergrindvloeren

Wilt u een vloer met een warme uitstraling dan is een grindvloer de ideale vloer. Het is een vloer die zich probleemloos schikt naar uw interieur: grindvloeren zijn in tal van kleuren verkrijgbaar.

Vraag offerte aan

Sfeervolle vloerNaadloos & Kraswerend Onderhoudsvriendelijk

Modern, effectief in gebruik, helemaal naar wens

Siergrindvloeren

De vloer is naadloos en de oppervlaktestructuur geeft een grindvloer sfeer in elke ruimte. Grindvloeren zijn vrij gemakkelijk in onderhoud. Vlekken die op andere vloeren blijvende schade achterlaten, zijn op een grindvloer eenvoudig te verwijderen.

Grindvloeren zijn PU gekleurd, hierdoor zal er minimale verkleuring optreden. De verkleuring die eventueel ontstaat komt door het bindmiddel, om dit te voorkomen kunnen we ook werken met een lichtecht bindmiddel. Dan zal het verkleuren van de vloer tot een minimum beperkt worden.

Ja, het is mogelijk vloerverwarming aan te brengen onder de vloer zowel elektrisch als traditioneel. Siergrind heeft een zeer goed warmtegeleidend vermogen.

Jazeker, je kan de kleur kiezen uit ons breed palet aan kleurkoffers. Het is mogelijk om bijna alle kleuren te kiezen uit de RAL waaier. Mixen van kleuren is ook mogelijk.

Alvast de RAL waaier inzien? Klik dan hier voor onze online RAL waaier

De dikte van een grindvloer is circa 8mm, bij een korrelmaat van 2-3mm grind. Het grind is ook in andere maten verkrijgbaar mocht dit nodig zijn voor uw vloer.

Voordelen:

  • Sfeervolle vloer
  • Makkelijk in onderhoud
  • Veel kleuren verkrijgbaar
  • Slijtvast & Krasvast
  • Naadloos

Onderhouden

Gemakkelijk in onderhoud

De enige onderhoudseis die een grindvloer aan u stelt is (minstens) eenmaal per week stofzuigen. En met één keer per jaar een stevige schrobbeurt oogt uw grindvloer weer als nieuw. Bij intensief gebruik kan de vloer worden voorzien van een sealing. Die vergroot het gemak bij het onderhoud, zonder afbreuk te doen aan het fraaie karakter van uw vloer. Grindvloeren zijn bij uitstek geschikt voor droge ruimtes.

Sinds 1997

Experts in kunststofvloeren

De specialisten van De Kiezel komen al vanaf 1997 bij diverse opdrachtgevers over de vloer. Zowel particulier als zakelijk, wij hebben veel ervaring in het adviseren en aanbrengen van de juiste vloer. Samen met de klant kijken wij wat de wensen en de mogelijkheden zijn.