Decoratieve Gietvloer

Van oudsher is de gietvloer een product met een industriële uitstraling. Tegenwoordig is het een trendy vloer die zich leent voor een veelheid aan toepassingen.

Vraag offerte aan

Vloeistofdicht Naadloos & Kraswerend Onderhoudsvriendelijk

Modern, effectief in gebruik, helemaal naar wens

Decoratieve Gietvloer

Decoratief als de gietvloer is, kunt u deze vinden in winkels, huiskamers, showrooms, toiletten, badkamers en werkruimtes. En ga zo maar door. De gietvloer wordt aangebracht met een polyurethaan gietcoating, die flexibel en kleurecht is. En robuust zijn decoratieve gietvloeren ook, de gietvloer is namelijk heel erg krasbestendig.

Ook bij minder stabiele ondergronden is de gietvloer een prima oplossing. Het design van uw gietvloer is geheel aan u, in overleg met uw applicateur. Wilt u ‘m strak, in uni? Of kiest u voor een speelse vloer, voorzien van vlokjes of glitters, gevlamd of gewolkt? Door die flexibiliteit laat de gietvloer zich gemakkelijk verenigen met elk interieur. Bovendien is een antislip-uitvoering mogelijk waardoor u niet het risico loopt van een onverwachte uitglijder.

Ja, de PU-UV variant van de decoratieve gietvloer is kleurecht. Dit is namelijk een alifatische gietvloer

Jazeker, je kan de kleur kiezen uit ons breed palet aan kleurkoffers. Het is mogelijk om alle kleuren te kiezen uit RAL, NCS & SIKKENS. Mixen van kleuren is ook mogelijk.

Alvast de RAL waaier inzien? Klik dan hier voor onze online RAL waaier

Een gietvloer op zich is niet scheurgevoelig dit is volledig afhankelijk van de ondervloer. Bij nieuwe zandcement dekvloeren adviseren wij altijd een stookprotocol te volgen om de eerste scheurvorming op te vangen.

Vloeren die toch scheurgevoelig zijn kunnen worden voorzien van een rubbergranulaat mat.

Ja, dat is mogelijk. In dat geval wordt de vloer aangebracht met een dempend polyurethaan vloersysteem om geluidsoverlast te voorkomen.

 

Voordelen:

  • Vloeistofdicht
  • Makkelijk te reinigen
  • Veel kleuren beschikbaar
  • Slijtvast & Krasbestendig
  • Naadloos

Sinds 1997

Experts in kunststofvloeren

De specialisten van De Kiezel komen al vanaf 1997 bij diverse opdrachtgevers over de vloer. Zowel particulier als zakelijk, wij hebben veel ervaring in het adviseren en aanbrengen van de juiste vloer. Samen met de klant kijken wij wat de wensen en de mogelijkheden zijn.