Coatingvloer

De werkvloeren bij uitstek. Deze vloeren zijn geschikt voor industrieel gebruik. Al naar gelang het gebruik van de vloer kiest u voor een rolcoating, een vloeicoating of een gietvloer.

Vraag offerte aan

Vloeistofdicht Naadloos & Kraswerend Onderhoudsvriendelijk

Modern, effectief in gebruik, helemaal naar wens

Coatingvloeren

De Kiezel is specialist in coatingvloeren. Coatingvloeren zijn extreem sterke vloeren daarom zie je deze toepassing het meest als werkvloeren in fabrieken, bedrijfshallen en winkels. Wij leveren drie verschillende soorten coatingvloeren: de rolcoating, vloeicoating en gietvloer.

Ja, de PU-UV variant van de decoratieve gietvloer is kleurecht. Dit is namelijk een alifatische gietvloer

Jazeker, je kan de kleur kiezen uit ons breed palet aan kleurkoffers. Het is mogelijk om alle kleuren te kiezen uit RAL, NCS & SIKKENS. Mixen van kleuren is ook mogelijk.

Alvast de RAL waaier inzien? Klik dan hier voor onze online RAL waaier

Een gietvloer op zich is niet scheurgevoelig dit is volledig afhankelijk van de ondervloer. Bij nieuwe zandcement dekvloeren adviseren wij altijd om ons stookprotocol te volgen om de eerste scheurvorming op te vangen.

Vloeren die toch scheurgevoelig zijn kunnen worden voorzien van een rubbergranulaat mat.

Ja, dat is mogelijk. In dat geval wordt de vloer aangebracht met een dempend polyurethaan vloersysteem om geluidsoverlast te voorkomen.

Voordelen:

  • Vloeistof dicht
  • Makkelijk reinigbaar
  • Veel kleuren beschikbaar
  • Slijtvast & Krasbestendig
  • Naadloos

De Rolcoating

Zoekt u een vloer voor licht rollend en lopend verkeer? Dan kiest u voor de rolcoating. Deze vloer is voorzien van een twee-componenten watergedragen epoxycoating. Die coating verleent de vloer z’n slijtvaste kwaliteit en z’n matte uiterlijk. Vloeren voorzien van een rolcoating worden veel gebruikt in bouwmarkten en magazijnen. Natuurlijk kan uw vloer ook antislip worden uitgevoerd. Vloeren met rolcoating zijn ook geschikt voor gebruik buitenshuis zoals balkons en galerijen.

Vloeicoating

Het gebruik van heftrucks in een hal stelt weer heel andere eisen aan de vloer. Die vloer vraagt om een middelzware coating. De Kiezel Kunststofvloeren heeft de oplossing: vloeicoating, een epoxycoating die bestaat uit twee componenten. Rollend verkeer (zoals heftrucks) vindt probleemloos zijn weg op deze vloer. De coating herkent u aan z’n glimmende uiterlijk. Op verzoek kan de vloer ook worden gematteerd. En u kunt ook kiezen voor een vloer met een decoratief effect. Denk bijvoorbeeld aan een vlokjesstructuur. De vloeicoating is een ideaal alternatief voor onder meer garagebedrijven, magazijnen en opslagloodsen. Ook antislip-uitvoering is mogelijk. En bent u gebonden aan speciale voorschriften voor de uitoefening van uw bedrijf, zoals de verplichting om een vloeistofdichte vloer aan te brengen? Ook dan kunt u uit de voeten met de vloeicoating. De vloer is uitermate geschikt voor bedrijven die moeten voldoen aan de milieuwetten en in het bezit moeten zijn van een vloer met PBW-verklaring.

Gietvloer

De gietvloer laat zich qua eigenschappen vergelijken met de vloeicoating. Z’n uiterlijk krijgt de gietvloer van een twee-componenten epoxy coating. Verschil met de vloeicoating is dat de gietvloer een zware vloerafwerking is. Heftrucks en ander rollend verkeer hebben er een betrouwbare en duurzame ondergrond aan. Het glimmende uiterlijk kan ook worden gematteerd. En als u het risico op bedrijfsongevalletjes wilt minimaliseren, is ook een antislip-behandeling mogelijk. Bijkomend voordeel van de gietvloer is z’n vloeistofdichte structuur. Dat maakt deze vloer bij uitstek geschikt voor bedrijven die moeten voldoen aan de milieuwetten en in het bezit moeten zijn van een vloer met PBW-verklaring.

Sinds 1997

Experts in kunststofvloeren

De specialisten van De Kiezel komen al vanaf 1997 bij diverse opdrachtgevers over de vloer. Zowel particulier als zakelijk, wij hebben veel ervaring in het adviseren en aanbrengen van de juiste vloer. Samen met de klant kijken wij wat de wensen en de mogelijkheden zijn.